PR KOMMUNIKATION


Er fortællingen om - hvem du er, hvad du vil bidrage med, hvordan du vil gøre det og hvorfor - i det offentlige rum.

Formidl dit talent og vis hvem du er for at tiltrække det rigtige team eller chef til dit næste job. Et godt match betyder win win for alle partnere.Fremtidens arbejdsmarked handler ikke kun om faglige kompetencer, men i langt højere grad om dine menneskelige kompetencer.


Det har betydning for den, som skal sætte sit team, at du passer ind med de øvrige medlemmer. Er der kemi og fælles interesser? Vil det give mening for dig at arbejde for virksomhedens formål? Vil du trives, og derfor yde dit optimale med energi og engagement? Det handler ikke om at have et arbejde, men det rigtige arbejde.


Vælg selv din næste chef ved at vise hvem du er, hvad dit bidrag er og hvorfor det har betydning for dig. Til det formål er video uhyre effektivt. Ønsker du blot et par visuels og tekst, kan jeg også hjælp dig med det.


Hvad er Public Relations?

PR er en kommunikationsdisciplin, der arbejder med en virksomheds kommunikation i det offentlige rum. Oftest ved udsendelse af nyheds pressemeddelelser til traditionelle medier.


I forhold til personligt PR arbejder vi med dit offentlige erhvervsbrand til online medier som LinkedIn, SoMe, YouTube og relevante Erhvervsforums.
Læs også artiklen om fremtidens arbejdsmarked

Sæt alle dine talenter i spil og få det arbejdsliv du ønsker dig

INDHOLD:


PR formidlingen

Tilrettelæggelse - Jeg udformer en grundtekst, som du kan bruge til lidt af hvert. Vælger du at få produceret et CV video tilretterlægger jeg udformningen. 


Optagelser - Jeg kan optage din video, lave visuals og fotos. Eller du kan selv filme og sende mig dine videoklip og fotos til endelig redigering. 


Redigering - Jeg redigerer din video med tekst, musik, speak, visuals med mere.


Pris: aftales individuelt alt efter hvilken service du vælger. Startpris 1100,- dkk


PR formidlingen kan med fordel afslutte forløbene med Styrkeprofil og Udviklingscoaching.

Vent ikke til imorgen, men begynd din rejse mod dit nye liv idag