STYRKEPROFIL


Er et erhvervsmæssigt portræt, hvor vi afdækker dine talenter, resourcher og topstyrker, og sætter dem sammen i forhold til drømmejobbet

Du har sikkert prøvet det før. Der findes rigtig mange personlighedstests på markedet, og bagefter tænker du NÅ?!Tests er bare mekaniske ord. Det er svært at analysere sig selv og sætte ordene sammen i en mening, men det kan jeg hjælpe dig med. Dit sande potentiale og talenter kommer frem i en personlig samtale om dine styrker, og hvordan du individuelt anvender dem.    


Jeg bruger den psykologisk videnskabelige testmetode fra VIA Institute. Den er gratis og på dansk. Når du har taget testen, finder vi sammen ud af, hvordan du anvender dine styrker i et samspil om dit drømmejob. Et job, du ikke bare er god til, men som du også nyder at gøre og giver dig en højere mening.  


Du kan bruge styrke profilen uanset om dit mål er at finde et nyt job, gå solo-selvstændig eller bare vil have nogle argumenter til din nuværende chef om at få andre opgaver


.

Hvad er styrker?

Styrker er dit særegne mønster af tanker, følelser og adfærd, som giver sig til udtryk i menneskelige ressourcer,karakter, interesser og medfødte talenter.


Teorien og testen er udviklet af amerikanske psykologer som Chris Peterson, dr. Robert Biswas-Diener, Alex Linsy og Dr. Ryan Niemiec. 


Læs mere og tag testen her - https://www.viacharacter.org/

Læs også artiklen om fremtidens arbejdsmarked

Sæt alle dine talenter i spil og få det arbejdsliv du ønsker dig

Dette får du:


Individuel Styrkeprofil

Styrke samtale - En coachende samtale om dine styrker og drømme. Tag VIA testen inden samtalen. 


Styrkeprofil - En visuel model af dine karakterstyrker og hvordan du personligt anvender dem.


Opfølgende samtale - En afrundende samtale om din styrkeprofil, samt råd og vejledning om, hvordan du kommer videre i mål.


Pris: 1650,00 dkk. Ialt 2 samtalesessions af en times varighed og en visuel udformning som sendes pr mail.


Styrkeprofilpakken kan med fordel kombineres med Udviklingscoaching og PR kommunikation.

Vent ikke til imorgen, men begynd din rejse mod dit nye liv idag