Hej Mit navn er Susse Bendtsen


Jeg er certificeret coach med speciale i positiv psykologi og styrke profiling med fokus på erhvervsbidraget i fremtidens arbejdsmarked. Derudover er jeg uddannet indenfor PR Kommunikation, markedsføring og medieproduktion. 


Jeg har altid interesseret mig for, hvad det vil sige at være menneske, og hvordan vi skaber vores verden ud fra vores tankemønstre, og deraf normer og værdier i vores sameksistens. Derfor har jeg studeret sociologi, sprogpsykologi, retorik og ideideologi i sammenhæng med film og medier, som er min anden store interesse.


I mit firma kombinerer jeg mine interesser, styrker og kompetencer til at give mit bidrag til en bedre verden, og det starter med at vi vender vores tanker og ser andre perspektiver.  


Mit logo er en sommerfugl, som befinder sig inde i en tunnel. Symbolikken er, at sommerfugle starter som en larve, der forpupper sig i en periode for at transformere sig til den smukkeste sommerfugl. Ifølge kaosteorien kan et enkelt  vingeslag fra en sommerfugl ændre verden. Tunnelen er vejen, hvor fremtiden venter.


Mit mål er, at give dig adgang til en forvandlingsproces ind i fremtiden, så du kan være den sommerfugl, der skaber en bedre verden for dig selv og andre.   

CERTIFIKATIONER & UDDANNELSER
AtWork

Certificeret coach, positiv psykologi Vejleder og styrkekonsulent

Københavns Universitet

Cand.mag medievidenskab

IMMA

Medieøkonom Interaktive Medier